Coucke al onder vuur bij Anderlecht: "Het is gewoon verbijsterend"

Coucke al onder vuur bij Anderlecht:
Woensdag 28 februari 2018 - 08:44   I   door Redactie

Eigenlijk weet iedereen het, maar toch is het nog steeds niet officieel. Luc Devroe trekt in principe naar Anderlecht. Hij wordt er de nieuwe sportief directeur. Voor Herman Van Holsbeeck is het dan in principe over en uit. Officieel speelt er echter helemaal nog niks. Ook de komst van Devroe niet. Die ontkende zelfs onlangs nog dat er contact was met paars-wit.

"Verbijsterend"

Jacques Sys is hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine. Hij vindt de huidige gang van zaken rond Devroe maar niks. "Het is tijd voor actie. Aan Coucke om nieuwe krijtlijnen te trekken. Het volstaat niet om te zeggen dat er veel werk is bij Anderlecht en dat hij zich gaat smijten, Marc Coucke zal het moeten doen. Je mag bijvoorbeeld best roepen dat er met de media veel gestructureerder moet gecommuniceerd worden, je moet het wel in de praktijk brengen", aldus Sys.

"Hoog tijd wordt het ook om duidelijkheid te scheppen over de rol van Luc Devroe wiens overgang naar Anderlecht nog altijd niet officieel is. Dat Devroe de afgelopen weken de mantel van de hypocrisie moest aantrekken en onlangs nog zei dat er geen enkel contact met Anderlecht was, is eigenlijk verbijsterend. Wat meer volwassenheid zou bij dat soort deals mogen", stelt Sys.

Van Holsbeeck

Coucke noemde Devroe in Extra Time nog "één van de beste sportief directeurs van België". Bovendien haalde Coucke in de pers zwaar uit naar het transferbeleid van Anderlecht tijdens de voorbije wintermercato. Zo viel hij natuurlijk ook rechtstreeks Herman Van Holsbeeck aan, die eindverantwoordelijke was van dat transferbeleid.

Poll: Vind jij het ook belachelijk dat Devroe nog niet werd bevestigd als sportief directeur van RSCA?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke  I   Devroe  I   Sys  I   KV Oostende

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024