DONE DEAL: KRC Genk maakt belangrijk nieuws bekend

DONE DEAL: KRC Genk maakt belangrijk nieuws bekend
Maandag 12 maart 2018 - 13:48   I  

Een dag nadat KRC Genk zich ook écht van een plaats in play-off 1 verzekerd, maakte de Limburgse club alweer belangrijk nieuws bekend. Via zijn officiële kanalen laat Genk weten dat het ook de komende seizoenen zal blijven samenwerken met sportgigant Nike.

"Nike blijft ook de komende vier jaar kledijsponsor van KRC Genk. Het partnership werd vandaag verlengd in de Luminus Arena in het bijzijn van partners Nike en Voetbalshop", klinkt het op de officiële webstek van de Limburgse play-off 1-deelnemer.

"Verheugd om partnership met Genk te kunnen verlengen"

“We zijn verheugd dat we het partnership met KRC Genk kunnen verlengen”, aldus Tomas Antonelius (Team Business SR director bij Nike, ndvr.). “Onze samenwerking begon bijna tien jaar geleden en heeft nog nooit zoveel potentieel gehad als vandaag. KRC Genk is één van de meest ambitieuze en competitieve clubs in de Belgische Jupiler Pro League. De club is vooruitstrevend en innovatief. We kijken samen met hen erg uit naar de toekomst.”

“Ook KRC Genk is enorm fier om het partnership met een wereldmerk als Nike te kunnen verderzetten”, zegt Genks Commercieel Directeur Stephan Poelmans. “We vinden elkaar niet alleen in waardes als teamspirit, diversiteit en innovatie. We hebben ook eenzelfde regionale verankering in Limburg. Mensen samenbrengen en inspireren, dat is de missie die we delen.”

Daarnaast maakte Genk ook een nieuwe parternship bekend. "Met Voetbalshop komt er een derde partner in de samenwerking. Voetbalshop zal als distributiepartner zorgen voor meer flexibiliteit en nieuwe opportuniteiten op vlak van merchandising, zowel online als offline", klinkt het bij Genk.

Poll: Ben jij blij met deze samenwerking?

TAGS  I  RC Genk  I   Nike

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024