'Preud'homme haalt meteen versterking bij... Anderlecht'

'Preud'homme haalt meteen versterking bij... Anderlecht'
Dinsdag 20 maart 2018 - 08:42   I  

Michel Preud'homme lijkt zich stilaan op te maken voor een terugkeer in de voetbalwereld. Er bestaat geen twijfel meer over dat de Luikse oefenmeester binnenkort een nieuwe uitdaging aangaat. Standard wil Preud'homme heel graag, maar het staat nog niet vast dat de coach terugkeert naar Sclessin.

Waar Preud'homme straks ook aan de slag gaat, één iets staat wél al vast: Emilio Ferrera wordt de assistent van de ex-trainer van onder meer Standard, AA Gent, FC Twente en Club Brugge. Ferrera is momenteel beloftentrainer bij RSC Anderlecht en stoomt daar talenten klaar voor het grote werk.

De hervormingen die Ferrera bij de RSCA-jeugd wilde doorvoeren, zorgden intern voor veel discussie. Omdat de Spaanse Belg zich verder ook stoort aan de bedenkelijke staat van de trainingsaccomodatie voor jeugdspelers onder de U16, heeft het er alle schijn van dat hij na afloop van dit seizoen vertrekt bij paars-wit.

Het Nieuwsblad weet dat er nog een gesprek komt met de nieuwe bazen Marc Coucke en Luc Devroe, maar als Preud'homme Ferrera straks de kans biedt om opnieuw T2 te worden zal hij die wellicht grijpen. Het tweetal werkte in het verleden al samen bij Al Shabab en toen Preud'homme een tijdje geleden op weg leek naar Bordeaux, stond Ferrera al op het punt om de Luikenaar te volgen.

Poll: Zou jij liever hebben dat Ferrera bij Anderlecht blijft?

TAGS  I  Ferrera  I   Anderlecht  I   Preud'homme  I   Club Brugge  I   Standard

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024