Filip Joos heeft uitstekend nieuws voor Club Brugge

Filip Joos heeft uitstekend nieuws voor Club Brugge
Maandag 02 april 2018 - 15:45   I  

Club Brugge neemt het maandagavond op tegen KRC Genk. De ploeg van Ivan Leko kan door de nederlaag van eerste achtervolger RSC Anderlecht (0-2 tegen AA Gent, nvdr.) meteen gouden zaken doen in play-off 1. Volgens commentator Filip Joos ziet het er alvast prima uit voor de huidige leider.

“Na speeldag 1 in de play-offs is alvast één ding duidelijk: Club Brugge hoeft Anderlecht niet te vrezen voor de titel”, liet Joos zich tijdens Anderlecht-Gent ontvallen. “Paars-wit moet hopen dat het enkele van zijn geblesseerde spelers snel recupereert”, voegde de commentator er nog aan toe.

Club Brugge kan ontspannen aan de play-offs beginnen, en dat is ook Joos opgevallen. “Ook al kan het in de play-offs alle kanten opgaan, toch kan Club Brugge met een gerust hart aan de wedstrijd tegen Genk beginnen.”

Blauw-zwart telt momenteel zes punten meer dan eerste achtervolgers AA Gent en Anderlecht. Als de ploeg van Leko straks drie punten pakt tegen Genk, groeit de voorsprong al meteen tot negen punten. Het zou Club Brugge alleszins een boost geven in aanloop naar de match van volgende week, op het veld van… AA Gent.

Poll: Kan Anderlecht Club Brugge nog in de problemen brengen?

TAGS  I  Joos  I   Club Brugge  I   Anderlecht; RC Genk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024