'Rode Duivel Zeno Debast verlaat Anderlecht voor Premier League club'

'Rode Duivel Zeno Debast verlaat Anderlecht voor Premier League club'
Vrijdag 26 april 2024 - 08:00   I   door Redactie

West Ham United heeft zijn zinnen gezet op het aantrekken van Anderlecht-verdediger Zeno Debast, aangezien ze hun selectie willen versterken in de zomer.

Volgens Sports Witness zou West Ham United hun inspanningen hebben opgevoerd om Anderlecht-verdediger Zeno Debast aan te trekken. Na Sporting Lissabon zou nu ook de Premier League kunnen lonken voor de talentvolle centrale verdediger.

Debast heeft dit seizoen indruk gemaakt met zijn optredens in de Jupiler Pro League, waarbij hij verantwoordelijk was voor een reeks dominante vertoningen voor Anderlecht op defensief gebied. Het Belgische talent heeft 34 optredens voor Anderlecht gemaakt gedurende dit seizoen, maar slaagde er niet in om een doelpunt te scoren of een assist te geven voor hen in verschillende competities.

De 20-jarige verdediger is een rots in de branding geweest voor Anderlecht en behoort momenteel tot de beste jonge verdedigers in het Belgische voetbal. Echter, hij is nog vrij onervaren en heeft tijd nodig om zijn waarde op het hoogste niveau te bewijzen. Zijn huidige contract bij de Belgische club loopt af aan het einde van het volgende seizoen, wat de deur zou kunnen openen voor West Ham om hem goedkoop binnen te halen aan het einde van dit seizoen.

Poll: Zou West Ham een goede stap zijn voor Zeno Debast?

TAGS  I  Zeno Debast  I  Anderlecht  I  West Ham

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024