Anderlecht-fans in de wolken ondanks zuur puntenverlies: "We hebben hier lang op gewacht!"

Anderlecht-fans in de wolken ondanks zuur puntenverlies:
Zondag 05 mei 2024 - 20:23   I   door Redactie

De wedstrijd tussen Union en Anderlecht werd zojuist afgefloten. Het werd 0-0, waardoor geen van beide clubs vooruitschiet.

We waren getuige van een amusante tweestrijd, die echter onbeslist werd afgefloten. Hierdoor doen zowel Anderlecht als Union geen goede zaak in de titelstrijd. Ondanks dit zure puntenverlies hebben de Anderlecht-fans bijzonder veel lof voor één speler.

Namelijk voor Majeed Ashimeru. De Ghaneese middenvelder speelde een prima partij en viel hierdoor ook massaal in de smaak bij de paars-witte aanhang. Ashimeru speelde ruim 68 minuten van de wedstrijd en wist hierbij een passnauwkeurigheid van ruim 65% te verzamelen. Hiernaast wist hij ook nog eens quasi al zijn duels te winnen. Impressionant, zeker gezien hij vroeg in de wedstrijd ook even onwel werd.

Zijn goede prestatie werd echter wel wat ontnuchterd, gezien hij al na 68 minuten 'geblesseerd' de strijd moest staken. Hoe ernstig zijn blessure is, is nog onduidelijk. Wat wel zeker is, is dat Club Brugge dit weekend als winnaar uit de speeldag komt, zeker met het oog op een mogelijke landstitel.

Poll: Denk je dat Club Brugge kampioen zal worden?

TAGS  I  Union  I  Anderlecht  I  Majeed Ashimeru

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024