"Ik of Salah Speler van het Jaar? Dan weet ik wel wie"

Dinsdag 03 april 2018 - 09:23   I   door Redactie

Kevin De Bruyne maakt kans om deze maand verkozen te worden tot Speler van het Jaar in de Premier League. De middenvelder van Manchester City zal vooral rekening moeten houden met de concurrentie van Mohamed Salah. De Egyptenaar is aan een buitengewoon seizoen bezig bij Liverpool.

Vergelijkingen maken tussen beide spelers is bijzonder moeilijk, zo stelt De Bruyne. "Je kunt ons niet met elkaar vergelijken. Het is onmogelijk", aldus de Rode Duivel bij The Telegraph. Het zijn de spelers die aangesloten zijn bij spelersvakbond PFA die mogen kiezen.

"Iedereen heeft uiteindelijk zijn eigen mening. Het ligt eraan wat mensen op het veld willen zien van een speler. Salah scoort aan de lopende band en draait een fantastisch seizoen. Maar hoe zouden we onszelf met elkaar moeten vergelijken? Ik heb geen idee", meent De Bruyne.

"Ik verdien het"

"Ik speelde tegen Everton als een verdedigende middenvelder. Dat is heel iets anders. Zijn cijfers spreken voor zich. Gelukkig hoef ik niet te beslissen. Als ik de prijs krijg, zou dat zowel voor mij als het team mooi zijn. Ik vind wel dat ik het verdien, omdat ik heel consistent ben geweest."

Poll: Denkt u dat De Bruyne Speler van het Jaar zal worden?

TAGS  I  De Bruyne  I   Manchester City  I   Salah  I   Liverpool

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024