'Adrien Trebel vreest deze speler van Racing Genk'

'Adrien Trebel vreest deze speler van Racing Genk'
Vrijdag 20 april 2018 - 15:43   I  

Anderlecht trekt morgen naar Limburg, waar Racing Genk wacht. De jongens van Clement brengen leuke voetbal op de mat, maar worden daar voorlopig karig voor beloond. Tegen Anderlecht zal Clement zijn ex-ploeg (Club Brugge) wellicht een cadeautje willen doen.

Racing Genk heeft alvast de spelers om het Anderlecht erg moeilijk te maken. Zo weet Adrien Trebel dat Genk een erg goede ploeg is en ook spelers heeft die het verschil kunnen maken. “Ze hebben een sterke en dominante ploeg met enkele topspelers als Pozuelo."

Voldoende recuperatie

Vanhaezebrouck deed erg moeilijk over het feit dat ze maar 2 dagen rust hadden voor de wedstrijd van Standard en ook nu weer krijgen ze maar twee volledige rustdagen. Een dag te weinig volgens Vanhaezebrouck, al voelt Trebel zich wel voldoende hersteld.

“Of we genoeg gerecupereerd zijn na het duel tegen Standard? Ik persoonlijk wel, ik was de eerste twee play-off 1-wedstrijden geschorst en ben nog fris. Maar het is natuurlijk geen geheim dat de wedstrijden zich in hoog tempo opvolgen en dat we weinig tijd hebben om te recupereren.” Dat vertelde Trebel volgens HLN.

Poll: Houdt Racing Genk de drie punten thuis?

TAGS  I  Trebel  I   Anderlecht  I   RC Genk

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024