Niét Club Brugge: "Zíj zijn de best voetballende ploeg in play-off 1"

Niét Club Brugge:
Zaterdag 21 april 2018 - 12:10   I  

Club Brugge prijkt vlak voor speeldag 5 in de play-offs begint stevig aan de leiding. Toch is blauw-zwart zelfs na een klinkende 6-0-overwinning niét de best voetballende ploeg in play-off 1. Dat is de mening van gewezen voetballer en huidig analist Thomas Chatelle.

“Genk is technisch de beste ploeg van de play-offs", zegt Chatelle in Het Laatste Nieuws. "Ik heb Genk al dingen zien doen die ik bij andere teams nog niet zag, spelers als Pozuelo en Trossard zijn dé sterkhouders bij Genk. Maar het ontbreekt de Limburgers aan efficiëntie. In de defensie zag ik Aidoo en Colley al klungelen, en offensief werken ze de kansen ook niet af.” 

Ondanks het feit dat Genk hem nu en dan al kon bekoren, ziet Chatelle paars-wit vanavond winnen. “Want Anderlecht kan een inefficiënt Genk afstraffen. Tegen Club Brugge en Standard speelde paars-wit ook redelijk goed”, merkt Chatelle op. “Maar voor de titel is het nu wel over voor Anderlecht. Ik denk dat ze bij paars-wit, zelfs na de zege tegen Club, nooit echt in de titel hebben geloofd."

"Als we het seizoen bekijken, mag Anderlecht blij zijn als ze op het einde van de rit tweede eindigen en een Champions League-ticket kunnen bemachtigen", besluit de analist.

Poll: Is Genk de best voetballende ploeg in play-off 1?

TAGS  I  Chatelle  I   RC Genk  I   Anderlecht  I   Club Brugge

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024