'Teddy Chevalier zit niet meer met KV Kortrijk in zijn hoofd'

'Teddy Chevalier zit niet meer met KV Kortrijk in zijn hoofd'
Zaterdag 28 april 2018 - 23:13   I  

Teddy Chevalier was met het winnende doelpunt van goudwaarde vanavond voor KV Kortrijk, maar hij ging wel heel nadrukkelijk op zoek naar zijn goaltje. Die gouden stier op zijn rug zorgt toch voor de nodige drang bij de topschutter en het is nog maar de vraag of dat positief is.

Vandaag zorgde dat alvast voor wat frustraties bij zijn ploeggenoten, maar die goal op het einde bedekt dat natuurlijk allemaal met de mantel der liefde. Glen De Boeck ziet dat anders, al geeft hij wel toe dat die gouden stier meespeelt. Hij zag gewoon een goede Teddy Chevalier vanavond.

“Als je thuis snel op achterstand komt, loop je achter de feiten aan. We hebben een goeie tactische wissel gedaan door met drie achterin te gaan spelen en met twee spitsen voorin. Dan zie je dat de druk toeneemt en het doelpunt alsnog valt. De topschutterstitel zal onbewust zeker spelen bij Chevalier. Hij heeft vooral een goeie wedstrijd gespeeld in dienst van de ploeg. Nu kijken we uit naar de derby, waarin niet veel verschil zal zijn tussen beide teams", aldus De Boeck volgens Sporza.

Poll: Wordt hij ook topschutter?

TAGS  I  KV Kortrijk  I   Chevalier

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024