Anderlecht-icoon legt pijnpunt bloot: "Die mag naar huis"

Anderlecht-icoon legt pijnpunt bloot:
Donderdag 03 mei 2018 - 17:45   I  

Anderlecht speelt komend weekend de topper tegen Club Brugge. Als het wint komt het op twee punten van leider club. Anderlecht-icoon Van Binst heeft er alvast geen goed oog in. Volgens Van Binst ligt het pijnpunt van Anderlecht vooral voorin.

Teodorczyk is er waarschijnlijk niet bij tegen Club Brugge en de terugkerende Onyekuru is ook nog niet 100%. Over Ganvoula deelt Van Binst de mening van velen. "Die mag naar huis gaan. Daarmee kan Anderlecht niets doen", is de voormalig Rode Duivel hard.

"Op het middenveld en achteraan valt het in zijn plooi, dat werd ook tijd", aldus Van Binst. "Maar in de aanval is het armoe troef. Er wordt al zo moeilijk gescoord buitenshuis... En nu is Teo er ook nog niet bij."

"Naar mijn gedacht is Brugge achteraan te pakken, dat heeft Standard bewezen. Maar wie gaat die goals maken? Voor mij moet je het dan maar met Markovic vooraan proberen. Met Hanni werkte dat op Standard, want hij had geen vaste man om hem te dekken. Als zo iemand tussen de lijnen loopt, heb je daar als verdediger problemen mee."

"Als je ziet dat Anderlecht, in zijn slechtste seizoen ooit, op vijf punten van Brugge staat... Met twee goeie spitsen had Anderlecht een heel goeie ploeg gehad. Als Mitrovic gehaald was geweest, dan was je overal kunnen gaan winnen", besluit Van Binst

TAGS  I  Anderlecht  I   Van Binst

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024