Antwerp wint in extremis, schitterende omhaal bij Beerschot Wilrijk

Woensdag 09 mei 2018 - 22:25   I

In de strijd om een Europese plek in play-off 2 heeft Antwerp in extremis gewonnen van Eupen. In de Bosuil won het met 2-1 van Eupen. Lokeren liet echter geen steek vallen en staat nog steeds drie punten voor op The Great Old. STVV won in eigen huis met 3-2 van Beerschot Wilrijk.

De mooiste goal komt ongetwijfeld uit de wedstrijd Sint-Truiden-Beerschot Wilrijk. Daar zorgde van Hyfte na 35 minuten voor de gelijkmaker via een omhaal. Eerder had Legear STVV al op voorsprong gebracht. Na rust zorgde diezelfde Legear echter voor de 2-1 en De Sart zette de 3-1 op het bord. Dom deed nog wat terug voor Beerschot Wilrijk maar de eindstand bleef op 3-2.

Owusu was weer de reddende engel bij Antwerp. In de 92e minuut scoorde Owusu de winnende 2-1 tegen Eupen. Eerder had Toyokawa voor Eupen de gelijkmaker gemaakt en in de eerste helft was het Ardaiz die Antwerp op voorsprong bracht.

Lokeren blijft door play-off 2 walsen. Het kwam achter op Oostende door een doelpunt van Bataille maar draaide voor rust de situatie nog om door goals van Skulason en Hupperts. In de tweede helft kreeg verdediger Bossaerts een tweede gele kaart en zorgde de Ridder voor de 1-3 eindstand.

Poll: Kan Antwerp Lokeren nog bijbenen in play-off 2?