Kompany toont weer klasse en ontroert Engeland: "Wat een aanvoerder"

Kompany toont weer klasse en ontroert Engeland:
Woensdag 09 mei 2018 - 23:34   I  

Manchester City won dinsdagavond met 3-1 van Brighton maar vooral Yaya Touré stond in het middelpunt van de belangstelling. De Ivoriaan vertrekt op het einde van het seizoen bij de Citizens en aanvoerder Vincent Kompany gaf voor deze wedstrijd zijn band even af aan de ex-Beveren speler. Ook na afloop van de wedstrijd had Kompany een prachtige speech voor de ervaren middenvelder.

Vincent Kompany gaf alle hoogtepunten aan die Yaya Touré bij de club had meegemaakt. Ook zei de Rode Duivel dat het een eer was om met hem samen te spelen en dat Touré een absolute legende bij de Citizens is.

Ook op twitter waren fans ontroerd door de speech van Kompany en de Rode Duivel toont weer eens de perfecte aanvoerder te zijn. "Pure klasse" en "een 100% toekomstig manager", luiden de vele positieve reacties.

Overigens heeft City met de overwinning enkel records gebroken. Meeste overwinningen in een Premier League-seizoen: 31. Meeste punten in een Premier League-seizoen: 97 punten en meeste doelpunten gemaakt door een club in een Premier League-seizoen: 105 doelpunten.

Poll: Yaya Touré is een legende bij Manchester City?

TAGS  I  Kompany  I  Yaya Toure  I  Manchester City

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024