'Onverwachte wending in transferdossier Courtois na CL-finale'

'Onverwachte wending in transferdossier Courtois na CL-finale'
Zondag 27 mei 2018 - 15:30   I  

Real Madrid won gisteren voor de derde opeenvolgende keer de Champions League. De Koninklijke moest een mislukt seizoen goed maken door helemaal voor Europese eindwinst te gaan. Dit zou echter ook gevolgen hebben voor de komende transfers van Zidane en Real Madrid. Zo zou de Franse coach gekozen hebben voor Keylor Navas.

Volgens Don Balon stond Thibaut Courtois dicht bij een overgang naar de Spaanse hoofdstad maar heeft Zinédine Zidane zijn kar volledig gedraaid na de gewonnen finale.  Eerder was de Fransman van mening dat een absolute topkeeper de wisselvallige Keylor Navas moest vervangen maar nu wil Zizou de Costa Ricaan toch behouden.

Ook De Gea zou in de belangstelling staan van Los Blancos staan maar het was vooral Courtois dat naar Madrid lonkte. De Rode Duivel zou zelfs zijn contractgesprekken met Chelsea hebben uitgesteld door de interesse van de Koninklijke. Zidane zou nu tegen voorzitter Perez gezegd hebben de deal met Courtois af te breken en dat Navas ook volgend seizoen de eerste keus zal zijn onder de lat.

Poll: Zidane heeft de juiste keuze gemaakt met Keylor Navas?

TAGS  I  Real Madrid  I  Navas  I  Courtois  I  Chelsea

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024