Rondt Club Brugge eerstdaags ook deze straffe transfer af?

Rondt Club Brugge eerstdaags ook deze straffe transfer af?
Dinsdag 29 mei 2018 - 19:14   I  

Club Brugge maakte dinsdagnamiddag via zijn officiële kanalen bekend dat het een akkoord heeft met KV Mechelen over de transfer van Mats Rits. Met de speler zelf had de landskampioen reeds een akkoord en dus is de deal in kannen en kruiken. Op naar de volgende transfer? Het zou best kunnen!

Zoals u weet is Mats Rits niet de enige naam die op het verlanglijstje van Club Brugge staat. Blauw-zwart zou zich in het tussenseizoen ook graag willen versterken met Clinton Mata. Sporting Charleroi verhuurde de rechterflank dit seizoen aan KRC Genk, maar de toekomst van Mata ligt niet bij één van die twee ploegen te liggen.

Enter Club Brugge. De kersverse kampioen ziet in Mata een uitstekende aanwinst voor de huidige ploeg - iemand die in het systeem van Ivan Leko héél veel kan bijbrengen op de rechterflank. Nu de transfer van Rits is afgerond, kan CEO Vincent Mannaert zich volledig op het dossier-Mata storten. Rondt Club Brugge eerstdaags ook deze straffe transfer af? Het zou niemand mogen verbazen.

3,5 miljoen euro

Om Mata naar het Jan Breydelstadion te halen, zou Club 3,5 miljoen euro moeten ophoesten. 75% van dat bedrag gaat naar Charleroi, de overige 25% zijn voor Genk. De Limburgers bemachtigden bij de uitleenbeurt van de Angolees een deel van de transferrechten en strijken straks dus een deel van de koek op.

Poll: Hoop jij dat Clinton Mata bij Club Brugge tekent?

TAGS  I  Mata  I  Club Brugge  I  RC Genk  I  Charleroi

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024