'Real Madrid ziet de bui al hangen, PSG voldoet aan eisen Ronaldo'

'Real Madrid ziet de bui al hangen, PSG voldoet aan eisen Ronaldo'
Woensdag 30 mei 2018 - 11:15   I  

Paris Saint-Germain wil eindelijk Europees succes boeken. In eigen land is het oppermachtig maar in de Champions League lijkt het maar niet te lukken. Cristiano Ronaldo daarentegen heeft de afgelopen drie seizoenen telkens de beker met de grote oren gewonnen. PSG wil de Portugese superster dan ook maar al te graag binnenhalen.

En de interesse is serieus. Volgens het Spaanse AS wil Paris Saint-Germain Ronaldo een jaarsalaris van 45 miljoen euro netto aanbieden. Dat is meer dan Neymar en ongeveer van hetzelfde niveau van Lionel Messi. Ronaldo zou niet tevreden zijn dat de Argentijn momenteel een pak meer verdient en PSG voldoet dan ook aan het eisenpakket van de goaltjesgetter.

Na de Champions League-finale liet Ronaldo ook weten dat hij het mooi vond om bij Real te spelen, wat de geruchten uiteraard deed versterken. Real Madrid wil hun superster echter alleen laten gaan als Neymar de omgekeerde weg bewandelt. Ronaldo heeft overigens een contractclausule van 1 miljard euro en PSG wil tot 150 miljoen euro gaan voor de Portugees.

Poll: Trekt Ronaldo komende zomer naar PSG?

TAGS  I  Real Madrid  I  Ronaldo  I  PSG

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024