Transfermarkt LIVE: Kassa rinkelt bij Anderlecht, verrassende transfer voor Standard

Transfermarkt LIVE: Kassa rinkelt bij Anderlecht, verrassende transfer voor Standard
Vrijdag 08 juni 2018 - 23:50   I  

Het WK in Rusland staat voor de deur, maar daar zijn ze bij de Belgische clubs niet zo heel erg mee bezig. Die maken dezer dagen werk van de nodige versterkingen voor volgend seizoen. De geruchtenmolen draait nu al op volle toeren en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij om op de hoogte te blijven van alle 'done deals' en geruchten.

*STVV realiseert een straffe transfer. Volgens Het Belang van Limburg komt de 24-jarige international Duckes Moses Nazon over van het Engelse Wolverhampton. Er ligt een contract voor drie seizoenen klaar op Stayen.

*Standard meldt zich plots voor een nieuwe doelman. Ondanks de aanwezigheid van Guillermo Ochoa en Jean-François Gillet wil Preud’homme de 24-jarige Turkse Erce Kardesler overnemen van Altinordu.

*Manchester United staat op het punt om Barcelona af te troeven in een verrassende transferwending. Clement Lenglet stond al met een half been in Camp Nou maar nu komt ook José Mourinho met een bod. De zaakwaarnemer van Lenglet meldt dat een transfer buiten Spanje niet is uitgesloten.

*Tal van Engelse clubs staan in de rij om Kara Mbodj van Anderlecht binnen te halen. Kara gaat komende zomer met Senegal naar het WK en Anderlecht kan de prijs zo aanzienlijk opdrijven. Momenteel willen Newcastle en West ham al zo’n 13 miljoen euro overschrijven voor Kara.

*Standard ziet binnenkort misschien weer een talent naar het buitenland vertrekken. Genoa en Udinese trekken nadrukkelijk aan de mouw van de 19-jarige William Balikwisha.

*David Henen van Everton en Ilias Moutha-Sebtaoui van Manchester United krijgen geen nieuw contract en zullen vrije spelers zijn. Beide Belgen kunnen wel eens de overstap maken naar de Belgische competitie.

*DONE DEAL: Juventus maakte bekend dat Mattia Perin (25) overkomt van Genoa. Hij moet met Wojciech Szczesny vechten om de positie van eerste doelman.

*Club Brugge zou nu ook 3 miljoen euro veil hebben voor de Argentijnse verdediger Marcos Senesi (21, San Lorenzo). Eerder op de dag betaalde blauw-zwart al 3 miljoen aan Genk om de transfer van Siebe Schrijvers af te ronden.

*Real Madrid zou van plan zijn om een duizelingwekkend bod van 350 miljoen euro uit te brengen op Neymar. Het wil PSG op die manier over de streep trekken om te verkopen.

*DONE DEAL: Anderson Talisca kon naar Manchester United, maar kiest nu voor Guangzhou Evergrande. De Chinese topclub huurt de Braziliaan voor zes maanden van Benfica.

*OFFICIEEL: Emre Can verlaat Liverpool als een vrije speler. Dat maakten de Engelsen vrijdagavond bekend.

*DONE DEAL: Franck Berrier ruilde KV Oostende in voor KV Mechelen.

*Manuel Benson gaat een jaar op uitleenbasis bij Waasland-Beveren. Het staat vast dat Genk zijn beloftevolle winger gaat uitlenen, het is enkel nog wachten op de officiële bekendmaking van het nieuws.

*OFFICIEEL: Harry Kane verlengde zijn contract bij Tottenham Hotspur tot de zomer van 2024.

*Dennis Praet lijkt op weg naar Napoli. De middenvelder heeft echter aan Dries Mertens gevraagd wat zijn rol binnen de ploeg zal zijn en of Marek Hamsik al dan niet in Napels blijft. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

*Junior Edmilson staat voor een straffe transfer naar de Premier League. West Ham United is naar verluidt zeer geïnteresseerd in het dribbelwonder van de Rouches.

*DONE DEAL: Anderlecht heeft een einde gemaakt aan alle geruchten omtrent Alexis Saelemaekers. Paars-wit heeft het contract van de verdediger met vier jaar verlengd.

*DONE DEAL: Radja Nainggolan kan wel eens naar China trekken. Het Chinese Evergrande heeft een riant salaris klaarliggen en wil ook dertig miljoen euro op tafel leggen. AS Roma heeft alvast geanticipeerd op een vertrek door middenvelder Cristante voor dertig miljoen euro te halen.

*Jason Denayer werd over het hoofd gezien door bondscoach Roberto Martinez voor het WK maar kan komende zomer wel een toptransfer maken. Topclubs als Marseille, Lyon, Gladbach en Galatasaray staan allemaal in de rij voor de verdediger van Manchester City.

*Real Madrid eist maar liefst 200 miljoen euro voor Cristiano Ronaldo. De Portugees staat op het punt te vertrekken bij de Koninklijke maar Real wil hun superster niet zonder slag of stoot laten gaan.

*AA Gent heeft de 27-jarige Igor Platsun op het oog als vervanger van Samuel Gigot. Het Bulgaarse Ludogorets zou naar verluidt drie miljoen euro verlangen voor de verdediger.

*Club Brugge heeft de transfer van Siebe Schrijvers wereldkundig gemaakt. De aanvaller legde met succes zijn medische testen af en tekende daarna een contract van vier jaar.

*Club Brugge en Genk blijven onderhandelen, nu over Sander Coopman. Philippe Clement wil de aanvallende middenvelder graag naar Limburg halen.

*José Mourinho wil een concurrent voor Romelu Lukaku binnenhalen. De Portugees heeft alvast zijn oog laten vallen op Marko Arnautovic (West Ham United) en Mario Mandzukic (Juventus).

*Zulte Waregem heeft bij Standard de amper 16-jarige Maxime Thiel weggehaald. Thiel sluit bij Essevee aan bij de beloften.

*Leicester City heeft zich versterkt met Jonny Evans. De verdediger tuimelde met West Bromwich Albion uit de Premier League en kon er weg voor iets meer dan 3 miljoen euro. Een koopje.

*Liverpool zou Nabil Fékir bijna beet hebben. De aanvaller zou in Engeland zijn voor een medische keuring, maar dat spreekt een geïrriteerd Olympique Lyon. “Die informatie klopt niet”, aldus de Fransen in een statement.

*Mattia Perin staat op een zucht van een transfer naar Juventus. De doelman van Genoa legt momenteel zijn medische testen af bij Juve. Als die niets verdachts aan het licht brengen, is de transfer rond.

*Landry Dimata hoopt aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen bij… VfL Wolfsburg. De spits hoopt nog steeds dat hij er kan doorbreken, al is hij wel gecharmeerd door de interesse van Club Brugge en Anderlecht.

*Gonzalo Higuain hoopt dat hij Juventus kan inruilen voor een topclub uit de Premier League. Chelsea zou alvast op de loer liggen om de Argentijn vast te leggen.

*Herman Van Holsbeeck wordt niét de nieuwe CEO van Royal Antwerp FC. Dat heeft de ex-manager van RSC Anderlecht beslist.

*Club Brugge staat op het punt om zijn derde zomertransfer af te ronden. Siebe Schrijvers komt over van KRC Genk en zal de kampioen 3 miljoen euro kosten.

*Manchester United is bereid om David De Gea naar Real Madrid te laten gaan. Op één voorwaarde: dat de Engelsen zelf Jan Oblak kunnen weghalen bij Atlético Madrid.

*KV Mechelen gaat met Michael Verrips een nieuwe doelman binnenhalen. Dat is goed nieuws voor Colin Coosemans, die nu plots toch naar KV Oostende kan verhuizen.

*AA Gent beschikt over goede papieren om Taiwo Awoniyi een seizoen te huren van Liverpool.

*West Ham United zou graag Yaya Touré binnenhalen. De Ivoriaan kreeg geen nieuw contract bij Manchester City.

*Mahmoud Hassan, kortweg Trezeguet, staat op het verlanglijstje van Galatasaray én Newcastle United. Een terugkeer naar Anderlecht behoort niet tot de mogelijkheden.

*Anthony Limbombe zal zijn carrière zo goed als zeker verderzetten in de Bundesliga.

*Liverpool heeft Bayer Leverkusen-doelman Bernd Leno op het oog.

*Genk dreigt tal van spelers te verliezen tijdens deze mercato. Siebe Schrijvers, Omar Colley, José Naranjo, Manuel Benson, Dante Vanzeir, Paolo Sabak, Pierre Zebli, Clinton Mata en Thomas Buffel zijn allen weg of staan op het punt om te vertrekken.

Poll: Wie zal de beste zaken doen?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024