'AA Gent geeft meteen 3 miljoen euro uit aan 'koopje' voor volgend seizoen '

'AA Gent geeft meteen 3 miljoen euro uit aan 'koopje' voor volgend seizoen '
Zaterdag 09 juni 2018 - 08:30   I  

AA Gent is niet van plan bij de pakken te blijven zitten op de transfermarkt. Samuel Gigot vertrok maandag naar Spartak Moscou en Gent heeft al een vervanger klaar. Eerder kwam het bericht naar buiten dat centrale verdediger Igor Plastun van Ludogorets dé opvolger van Gigot moet worden. En nu hebben de clubs al een akkoord bereikt.

AA Gent zag op één dag tijd zowel Samuel Gigot als Stefan Mitrovic vertrekken. Het werd dan ook snel duidelijk dat AA Gent op zoek moest naar een nieuwe verdediger. Die hebben ze nu al gevonden en AA Gent legt ook heel wat centen op tafel. Al denken ze daar in de Ghelamco Arena anders over.

"Op clubniveau is de overeenkomst er al. Prijskaartje: drie miljoen euro. Plastun lost daarmee Erik Johansson af als duurste verdediger in de Gentse geschiedenis. Toch opvallend voor iemand die in augustus 28 wordt en nooit uitkwam voor de nationale ploeg. Maar de sportieve leiding is unaniem overtuigd door de kwaliteiten van de rechtsvoetige centrale verdediger. Én dat hij later zelfs nog met een meerwaarde kan worden doorverkocht aan de Premier League. Met zijn 1m93 is Plastun kopbalsterk, maar tegelijk ook snel en comfortabel met de bal aan de voet." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Goede transfer?

TAGS  I  AA Gent  I  Plastun

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024