Boskamp ziet ‘zorgwekkend probleem’ bij Rode Duivels: “Komt niet goed”

Boskamp ziet ‘zorgwekkend probleem’ bij Rode Duivels: “Komt niet goed”
Dinsdag 19 juni 2018 - 16:43   I  

Ondanks het feit dat de Rode Duivels maandagavond met 3-0 de maat namen, zijn er nog tal van werkpunten voor Roberto Martinez en zijn manschappen. Dat is ook analist Johan Boskamp opgevallen. De Nederlander ziet zelfs een ‘zorgwekkend probleem’ bij onze nationale ploeg.

In Gazet van Antwerpen merkt Boskamp op dat Eden Hazard geen goede match speelde tegen Panama en dat Kevin De Bruyne vaak veel te laag op het veld stond. Maar de analist maakt zich veel meer zorgen over iets anders…

"Het kwam door 'dat geval' op de flanken"

“Een ander probleem, een veel zorgwekkender, was dat Panama twee à drie doelkansen wist te creëren. Kwam door 'dat geval' op de flanken waar we het zo dikwijls over hebben”, aldus Boskamp. “In de rug van Carrasco en Meunier ligt de ruimte. En tegen een topploeg krijg je daar problemen. Die benut dat wel.”

“Als Mexico de tegenstander was geweest, hadden ze het ontzettend moeilijk gekregen. Maar toen eenmaal de 1-0 gevallen was, kregen de Rode Duivels meer ruimte en dat hebben ze goed afgestraft”, besluit Boskamp.

Poll: Heeft Boskamp gelijk?

TAGS  I  Boskamp  I  Rode Duivels  I  Panama

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024