'Hazard maakt zich grote zorgen, droomtransfer dreigt niet door te gaan'

'Hazard maakt zich grote zorgen, droomtransfer dreigt niet door te gaan'
Maandag 23 juli 2018 - 15:40   I  

Eden Hazard (27) staat dezer dagen in het middelpunt van de belangstelling. Eerst maakte de Rode Duivel het mooie weer op het WK in Rusland en nu speelt hij de hoofdrol in een transfersoap die volledig in het teken van hemzelf staat. Real Madrid en Hazard willen in het huwelijksbootje stappen, maar de tijd staat niet aan hun kant.

Als Real Madrid zich met Hazard wil versterken, dan moet het zich stilaan gaan haasten. Op 9 augustus sluit de transfermarkt in Engeland en mogen Premier League-ploegen geen nieuwe spelers meer aantrekken. Spelers verkopen mag wel nog, maar het spreekt voor zich dat ze bij Chelsea niet zinnens zijn om Hazard na 9 augustus nog uit de deur te laten lopen.

17 dagen

Het Laatste Nieuws weet dat Hazard zich grote zorgen maakt. Zijn droomtransfer dreigt immers niet door te gaan omwille van de naderende deadline in Engeland. Nog zeventien dagen heeft Real Madrid om Chelsea te overtuigen en Hazard binnen te halen.

“Ongetwijfeld heeft Eden Hazard, laatst gespot in de Algarve, al zorgelozere vakanties beleefd. Er spookt een transfer door het hoofd en de tijd staat niet aan zijn kant. Zijn werkgever evenmin”, klinkt het in de krant.

Poll: Waar speelt Hazard na het sluiten van de transfermarkt?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024