Anderlecht-speler wil revanche: "Ik was niet goed genoeg voor Standard"

Anderlecht-speler wil revanche:
Zaterdag 28 juli 2018 - 10:40   I  

Anderlecht zag gisteren hoe Standard met 3-2 won van AA Gent. Paars-wit wil, zoals ieder jaar, kampioen worden. Toch lijkt de recordkampioen dit seizoen met heel wat concurrentie te moeten afrekenen. Club Brugge en Standard hebben dezelfde ambitie en dan zijn er nog clubs zoals Racing Genk en AA Gent die hun voet naast de absolute top willen zetten.

Bij paars-wit hopen ze dit seizoen dat er voorin meer kwaliteit rondloopt dan in het vorige. Anderlecht kon ook tijdens de play-offs wel wat kansen afdwingen, maar de efficiëntie ontbrak. Met Landry Dimata en Ivan Santini haalde het alvast twee spitsen met een neus voor doelpunten.

Ivan Santini speelde in een vorig leven nog voor Standard, maar daar vond Daniël Van Buyten hem niet goed genoeg. De Kroatische spits wil dan ook bewijzen dat ze het in Luik bij het verkeerde eind hadden. "In België heb ik vooral een band met Kortrijk dat mijn carrière herlanceerde. In Luik is mijn dochtertje Iva geboren en scoorde ik de winning goal in de bekerfinale tegen Club Brugge. Maar ik ben ook nooit vergeten dat Daniel Van Buyten in de krant zei dat ik niet goed genoeg was voor Standard. Ik heb niets tegen Daniel Van Buyten, maar het is hard om zulke woorden te moeten lezen van je eigen sportdirecteur. Die woorden van Van Buyten motiveren me nu nog." Dat vertelt Santini in Het Nieuwsblad.

Poll: Is Santini goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024