'Chelsea-coach Sarri heeft beslist waar Batshuayi dit seizoen speelt'

'Chelsea-coach Sarri heeft beslist waar Batshuayi dit seizoen speelt'
Donderdag 02 augustus 2018 - 10:15   I   door Redactie

Bij Chelsea voelen Eden Hazard en Thibaut Courtois zich klaar om Chelsea te verlaten. Of hun gedroomde transfer er ook daadwerkelijk komt, valt toch nog af te wachten. Er spelen met Michy Batshuayi en Charly Musonda Junior nog twee Belgen bij de Londense club.

Wel, mogelijk vertrekt ook Batshuay. De aanvaller leek na een gesprek met de nieuwe coach Maurizio Sarri te blijven, maar er is nieuwe interesse in de spits. En niet zomaar van een klein clubje: Atlético Madrid toont belangstelling in de Rode Duivel. Dat meldt het doorgaans betrouwbare L'Equipe.

In Spanje hebben ook Sevilla en Valencia interesse in Batsman. Het is niet meteen duidelijk of Chelsea bereid is om Batshuayi nog eens uit te lenen. In het voorbije half jaar werd hij uitgeleend aan het Duitse Borussia Dortmund.

Update: Sarri wil Batshuayi niet laten gaan

Verschillende Engelse media maken melding van het feit dat nieuwbakken Chelsea-coach Maurizio Sarri heeft beslist dat Michy Batshuayi niet weg mag. De Rode Duivel had meerdere opties, maar Sarri wil onze landgenoot dit seizoen bij Chelsea houden. Een overstap naar Atlético Madrid, Valencia of Sevilla lijkt er dan ook niet te komen.

TAGS  I  Chelsea  I  Atlético Madrid

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024