Pijnlijk: 'Investeerders staan klaar, 87-jarige Lambrecht wil niet verkopen'

Pijnlijk: 'Investeerders staan klaar, 87-jarige Lambrecht wil niet verkopen'
Woensdag 22 augustus 2018 - 08:45   I   door Redactie

Roger Lambrecht is intussen 87 en heeft nog steeds geen stap opzij gezet als voorzitter van Sporting Lokeren. Hoewel hij verklaart dat hij de club best wel wil verkopen, meldt Het Laatste Nieuws een hele andere versie.

"Ondertussen is de voorzitter er 87 en is de situatie nog steeds dezelfde. Daknam staat al jaren stil. Een machtsvacuüm. Officieel kán hij geen overnemer vinden, officieus wíl hij niet. Wij weten uit goede bron dat een groep jonge, Vlaamse ondernemers - met geld én een hart voor Lokeren - staat te popelen om in het verhaal te stappen", schrijft de krant. 

"Zolang Lambrecht echter koppig vasthoudt aan 'zijn' Lokeren en zelf geen stap opzij zet, zal er geen vernieuwing, geen broodnodige professionalisering komen, vrezen we. En die onduidelijkheid deint uit over heel de club. De relatie Lambrecht-Reynders is niet meer wat ze ooit geweest is, daar zitten de vele floptransfers uiteraard voor iets tussen. De roep om de club over te laten, klinkt steeds luider. En niet ten koste van élke prijs. Clubliefde boven geldliefde. Erevoorzitter worden, is dat geen idee?"

Poll: Moet Lambrecht Lokeren verkopen?

TAGS  I  Lokeren

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024