Lokeren komt met duidelijk statement over toekomst Peter Maes

Lokeren komt met duidelijk statement over toekomst Peter Maes
Woensdag 22 augustus 2018 - 23:15   I  

"Het is balen dat we nu al moeten spreken over de degradatie", sprak Steve De Ridder onlangs nog. Alle gekheid op een stokje, alles zit nog op een zakdoek bij elkaar en de competitie is nog lang. Een nieuw trainerskerkhof wil echt iedereen dit seizoen vermijden.

De positie van Peter Maes werd vanavond op een website in vraag gesteld. Lokeren reageerde daar kort maar kordaat op. Maes blijft trainer van Lokeren en daar worden geen vragen over gesteld. Maes is nog steeds een held in Daknam en dat zal wel nog even zo blijven.

"Deze avond verscheen op een website het bericht dat de positie van Peter Maes ter discussie zou staan. De journalist in kwestie nam vooraf contact met ons op, maar lanceert ondanks onze duidelijke ontkenning toch dit bericht, maar laat -bewust?- na zijn boodschap op een of andere manier te staven. Enige journalistieke verantwoordelijkheidszin ware op zijn plaats geweest. Om het met een cliché te zeggen “fake news”. Peter Maes is en blijft trainer van Sporting Lokeren."

TAGS  I  Lokeren

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024