"Hier is Coopman titularis in zijn eerste match. Hij kan een patron worden"

Donderdag 23 augustus 2018 - 08:00   I  

Sander Coopman (23) is momenteel 'hot'. De aanvallende middenvelder is overbodig bij Club Brugge, maar heeft de clubs voor het uitkiezen. KV Oostende hoopt in de sloftase van de zomermercato nog zaakjes te doen met Club Brugge. KVO is nog op zoek naar een spelmaker en zou in Coopman de geknipte man zien om de positie in te vullen.

Coopman is op dit moment echter een heel gewilde speler. Naast Oostende zijn immers ook Antwerp, Charleroi en KV Kortrijk geïnteresseerd in de overbodige Club Brugge-speler. Blauw-zwart wil meewerken aan een deal, maar laat Coopman ook niet zomaar vertrekken.

Bovendien moet KVO voorzichtig zijn en binnen de financiële lijntjes kleuren. “We kunnen Coopman maar een contract bieden aan onze voorwaarden”, zegt sportief directeur Hugo Broos in Het Nieuwsblad. “Dan is het aan de speler om te beslissen of hij elders meer geld wil verdienen.”

"Coopman kan patron worden bij Oostende"

“Maar hij moet ook eens nadenken”, vervolgt Broos. “Bij Antwerp heb je al Hairemans of Govea op dat middenveld, bij Charleroi Benavente. Bij KVO is de nummer 10 de missing link. Hier zijn geen zeven concurrenten.”

“Hier komt hij naartoe om - bij wijze van spreken - titularis te zijn in zijn eerste match. De kans om de patron te worden zal hij krijgen. We hebben een rustbrenger en opbouwer nodig”, besluit de sportief directeur van KVO. Eén ding is duidelijk: de bal ligt in het kamp van Coopman.

Poll: Voor welke ploeg moet Coopman kiezen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende  I  KV Kortrijk  I  Charleroi  I  Antwerp

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024