Deschacht reageert voor het eerst op transfer naar Lokeren

Deschacht reageert voor het eerst op transfer naar Lokeren
Zaterdag 25 augustus 2018 - 14:19   I  

Olivier Deschacht moest na jarenlange trouwe dienst Anderlecht verlaten en in de herfst van zijn carrière moest hij dus op zoek naar een nieuwe club. Heel wat clubs stonden in de rij, maar Deschacht heeft nu dan toch een nieuwe club uitgekozen.

Het is uiteindelijk Lokeren dat zich wist te versterken met de ervaren verdediger. Hij keert zo terug naar de club waar het voor hem allemaal begon. Dat weet Het Nieuwsblad.

Morgen zet de verdediger normaal zijn krabbel onder een eenjarig contract bij Lokeren. Vandaag legt hij zijn medische testen al af.

Update 25/8 - 14:19

Lokeren heeft de komst van Olivier Deschacht bevestigd. Hij tekende een contract tot het einde van het seizoen. "Ik heb het gevoel dat ik nog niet klaar ben om mijn voetbalcarrière af te sluiten. Ik heb nog steeds “goesting” naar de bal. Ik ben dan ook blij dat ik hier de kans krijg om die drang naar het spelletje verder te beleven", laat Deschacht optekenen op de website van zijn nieuwe club. 

"Ik ken ook heel wat spelers en zelfs nog een aantal mensen uit de entourage. Natuurlijk ben ik al een wat oudere speler, maar mijn ervaring en mijn onverzettelijkheid breng ik mee en hoop ik te kunnen gebruiken voor Sporting Lokeren. Ik mis natuurlijk wel wat wedstrijdritme, maar fysiek ben ik er klaar voor.” 

TAGS  I  Anderlecht  I  Lokeren

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024