Deschacht spreekt klare taal over afscheid bij Anderlecht

Deschacht spreekt klare taal over afscheid bij Anderlecht
Maandag 27 augustus 2018 - 16:30   I   door Redactie

Olivier Deschacht hervat zijn carrière bij Sporting Lokeren. De 37-jarige verdediger kreeg na het afgelopen seizoen geen contractverlenging bij Anderlecht.

“Ik heb hard getraind bij Lochristi en veel managers, trainers en zelfs voorzitters aan de lijn gehad. Maar ik was kieskeurig. Er waren ook telefoontjes uit Turkije en Israël, maar hier woon ik een kwartiertje vandaan", zegt Deschacht aan Sportwereld. "Mijn afscheid bij Anderlecht was niet datgene waar ik van droomde. Ze hebben mijn contract drie keer met één jaar verlengd en telkens droomde ik van een mooi afscheid, maar zonder dat het er kwam.”

"Ik snap wel dat Anderlecht mij heeft laten gaan”, vervolgt Deschacht. “Het was gewoon raar dat de trainer mij twee dagen voor mijn laatste wedstrijd recht in de ogen keek en zei dat hij mij er het komende seizoen absoluut bij wilde. Ik denk niet dat Hein Vanhaezebrouck iemand is die liegt… Het is jammer dat het toen niet gezegd is geweest. Dan had ik mijn laatste match anders beleefd en wel een gedroomd afscheid gehad. Zoals Iniesta, Simons en Totti. Nu was het een beetje ambetant, maar ik zie Anderlecht nog graag en ze hebben gelijk gekregen. De jonge gasten doen het heel goed.”

Poll: Had Deschacht een mooier afscheid verdiend?

TAGS  I  Anderlecht  I  Lokeren

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024