Transfermarkt LIVE: Trebel weg bij Anderlecht, toptransfer voor Bolat?

Transfermarkt LIVE: Trebel weg bij Anderlecht, toptransfer voor Bolat?
Dinsdag 28 augustus 2018 - 23:40   I  

Met nog enkele dagen te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom. Volg alle actie dagelijks op de voet in 'Transfermarkt LIVE'!

*Laurent Ciman is nu ook officieel van Dijon.

*Mbaye Leye trekt naar Moeskroen. De 35-jarige spits was transfervrij na zijn periode bij Eupen.

*Sinan Bolat sluit niet uit dat hij nog voor het verstrijken van de transferdeadline vertrekt bij Antwerp FC.

*Nicolas Lombaerts mag zich verheugen op een bod van de Turkse topclub Bursaspor. De verdediger mag weg bij KV Oostende.

*Het is nu ook vrijwel zeker dat Anderlecht nog voor het sluiten van de transfermarkt een nieuwe spits haalt.

*La Capitale maakt melding van een mogelijk vertrek van Adrien Trebel bij Anderlecht.

*Ook Prince-Desir Gouano zelf lijkt zich bij een verlengd verblijf neergelegd te hebben. Hij keerde vanmorgen terug en trainde (individueel) alweer mee bij de Franse club. Anderlecht zou de piste ook definitief verlaten hebben volgens verschillende bronnen.

*Real Madrid lijkt eindelijk een nieuwe nummer 9 gevonden te hebben. De Spaanse topclub probeert Mariano Diaz terug te halen. De spits verliet Real voor een Frans avontuur bij Lyon.

*Club Brugge wil nog steeds meewerken aan een transfer van Lior Refaelov. Volgens Vincent Mannaert heeft de speler samengezeten met Standard, maar vonden beide partijen geen akkoord. Ook een terugkeer naar Israël behoort tot de mogelijkheden.

*Charleroi zou een bod hebben gedaan op Marcello Trotta, een 25-jarige aanvaller van Sassuolo. Charleroi heeft dringend een nieuwe aanvaller nodig na het vertrek van Rezaei.

*Racing Genk haalt met de Kroaat Ivan Fiolic (22) een doublure binnen voor Alejandro Pozuelo. De Spanjaard vertrekt normaal niet meer, maar in het voetbal weet je natuurlijk nooit.

*Club Brugge en Ricardo van Rhijn gaan naar alle waarschijnlijkheid uit elkaar. Club zal zijn contract ontbinden zodat de speler transfervrij kan vertrekken naar AZ.

*KV Oostende neemt afscheid van Mathias Bossaerts. De jonge centrale verdediger kon zich nooit doorzetten aan de kust en gaat zijn voetbalgeluk nu beproeven bij het Nederlandse NEC.

*De dagen van Tom De Sutter zijn geteld bij Lokeren. Voorzitter Roger Lambrecht is van plan om zijn contract te ontbinden.

*Dario Zuparic is bijna de nieuwe verdediger van Anderlecht. Momenteel is er nog een verschil van 500 000 euro tussen wat Anderlecht biedt en wat Rijeka vraagt. Die kloof wordt normaal vandaag opgelost.

*Na de transfer van Mbokani is er nu een nieuwe transfer in de maak, want Antwerp staat op het punt om Abdoulaye Seck binnen te halen. Daarmee zou Antwerp een nieuwe centrale verdediger beet hebben, met de blessure van Batubinsika indachtig.

*Laurent Ciman tekent normaal gezien vandaag bij Dijon een contract van twee jaar met een optie voor nog een bijkomend jaar. De Franse club wilde hem twee jaar geleden ook al.

*AA Gent zal zo'n 3,5 miljoen krijgen door de transfer van Thomas Foket naar het Franse Reims. Het zou wel kunnen dat Vanderhaeghe geen beroep zal kunnen doen op de flankspeler in de belangrijke wedstrijd tegen Bordeaux.

*Slecht nieuws voor Anderlecht, want een transfer van Ivan Obradovic ligt toch niet meer voor de hand. PAOK zou namelijk liever in zee gaan met Alin Tosca van Betis.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024