Club Brugge wint van Zulte Waregem na spektakelstuk met 7 doelpunten

Vrijdag 31 augustus 2018 - 22:21   I

Club Brugge blijft ook na zes speeldagen ongeslagen in de Jupiler Pro League. Op het veld van Zulte Waregem had de regerende landskampioen al snel zijn schaapjes op het droge. Het werd uiteindelijk 1-4.

Na amper drie minuten spelen stond Club Brugge, dat sterk begon, al op voorsprong. Een own goal van Tardieu zorgde voor de 0-1, Dennis en Rezaei (op strafschop) zorgden voor een driedubbele voorsprong.

Na de rust ging Club gewoon op zijn elan door. Met een heerlijke pegel maakte Danjuma er 0-4 van. De bezoekers kregen een pak kansen om de voorsprong uit te diepen, maar het was Zulte Waregem dat nog tot scoren kwam.

Zulte Waregem zorgt nog voor spektakel

Eerst ging de bal nog op de lat, maar uiteindelijk zorgde Buffel nog voor de eerredder. Een treffer van Sylla werd nog afgekeurd wegens buitenspel, maar in de slotseconden maakte Bongonda er nog 2-4 van. Nog was het niet gedaan, want niet veel later lukte Rits de 2-5. En dat werd dan de eindstand.