Dury zit in de hoek waar de klappen vallen: "Ik ben daar verantwoordelijk voor"

Dury zit in de hoek waar de klappen vallen:
Vrijdag 31 augustus 2018 - 23:15   I  

Francky Dury ging vandaag thuis kopje onder tegen Club Brugge, dat alweer sterk voor de dag kwam. Zulte Waregem was dan weer niet bij machten om dit Club iets aan te doen. Dat zag ook Dury na de wedstrijd, die er blijft in geloven dat Essevee er opnieuw bovenop komt.

"We hadden een plan en op papier zag dat er niet slecht uit. We maken dan een own goal en die strafschop was ook heel licht. Goed ik kan daar niet echt over oordelen, maar als dit gefloten wordt dan gaan we heel wat strafschoppen krijgen in België. In het buitenland fluiten ze dit eerder niet. Maar goed ze stonden 0-3 voor en dat was verdiend bij de rust", was Dury eerlijk in zijn analyse na de wedstrijd.

"Het vierde kwartier is heel belangrijk, want als je dan kan scoren is het niet over. Maar vandaag mochten we doen wat we wilden, het was gewoon heel moeilijk om te winnen. Eerst hebben we ons aangepast, het laatste halfuur dan weer niet. Ze bleven toch komen. We zitten ook niet in goede doen, maar het komt wel goed. Ik ben daar verantwoordelijk voor. Het zal wel lang duren, maar het komt goed", stelde Dury de fans nog gerust.

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024