Vanderhaeghe looft Gent-speler: "Vandaag etaleerde hij zijn klasse"

Vanderhaeghe looft Gent-speler:
Zondag 02 september 2018 - 20:50   I  

AA Gent won vandaag vlot met 0-3 van Cercle Brugge. Een zege die Gent nodig had na de Europese uitschakeling om toch nog met een goed gevoel de interlandbreak in te gaan.

Volgens Vanderhaeghe was de overwinning trouwens meer dan verdiend. Hij zag ook een glansrol weggelegd voor Birger Verstraete, die het volste vertrouwen krijgt van zijn trainer. De kersverse Rode Duivel scoorde twee keer en volgens Vanderhaeghe lag dat niet voor de hand.

"Ik denk dat we deze overwinning verdiend hebben. We hadden de volledige wedstrijd de controle en kwamen er af en toe gevaarlijk uit. Cercle Brugge had een aantal kansen, maar geen enkele op doel. Verstraete is heel belangrijk en speelt met veel vertrouwen. Vandaag etaleerde hij zijn klasse. Drie keer een strafschop nemen en scoren is niet zo evident als dat het eruit ziet. De Europese uitschakeling doet nog steeds pijn, maar dankzij de 12 op 12 in de competitie staan we nu mee derde en dat biedt toch wat troost." Dat vertelde Vanderhaeghe volgens Sporza.

TAGS  I  AA Gent  I  Cercle Brugge

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024