Ronaldo of Messi de beste? Ronaldinho heeft speciaal antwoord in petto

Ronaldo of Messi de beste? Ronaldinho heeft speciaal antwoord in petto
Maandag 03 september 2018 - 17:02   I  

Ronaldinho is ondertussen 38 jaar oud en heeft zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. In zijn beste periode was de Braziliaanse balvirtuoos echter de beste speler ter wereld. Bij FC Barcelona speelde ‘Dinho’ alles en iedereen van het kastje naar de muur. Maar wie is volgens hem momenteel de beste speler ter wereld?

De voorbije jaren was het een discussie zonder einde. De ene schoof Cristiano Ronaldo vooruit, de andere noemde Lionel Messi dan weer de beste. Volgens Ronaldinho is het simpel: “Het heeft eigenlijk alles met smaak te maken”, zegt de gepensioneerde Braziliaan in een gesprek met het Spaanse Sport.

“In mijn ogen is Messi de beste. De allerbeste in de geschiedenis van het voetbal. Daar bestaat voor mij geen twijfel over. Niemand heeft ooit gedaan waar Messi in geslaagd is. Ik hoop dat hij nog twintig jaar doorgaat. Wie van voetbal houdt, wil hem nog lang zien doorgaan.”

"Ronaldo heeft alles. Messi ook"

“Het gaat ook om wie de meeste complete speler te wereld is, hé”, gaat Ronaldinho verder. “Ik hou meer van Messi’s stijl, maar Ronaldo is completer. Hij heeft alles. Messi ook, maar op een andere manier. Nogmaals: het is een kwestie van smaak en ik verkies Messi boven Ronaldo.”

Poll: Wie is volgens jou de beste?

TAGS  I  Barcelona  I  Juventus

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024