Gert Verheyen na nederlaag: "Beste van het seizoen"

Gert Verheyen na nederlaag:
Maandag 03 september 2018 - 23:40   I   door Redactie

KV Oostende kon bij Sint-Truiden geen vervolg breien aan het sterke seizoensbegin. KVO ging met 1-0 onderuit op Stayen.

Sindrit Guri begon na mindere prestaties op de bank bij KVO. “Ik wilde Sindrit even verlossen van de druk, dit was niet de speler die we aan het werk zagen in Albanië. Hij wil duidelijk te veel gewicht op zijn schouders nemen", aldus coach Gert Verheyen in Het Nieuwsblad.

Oostende creëerde nauwelijks gevaar. “We kozen bewust voor Canesin als hangende spits. Het is dan vooral de kunst om met lopende mensen gevaarlijk te worden. We hadden ook niet meteen iemand die het op zijn eentje kon klaren. We ontbeerden wat slagkracht in de zestien."

Beste prestatie

Toch is Verheyen tevreden, ondanks de nederlaag. “We hebben vandaag veel minder balverlies geleden of foute controles gezien dan in onze vorige wedstrijd. Aan de bal was dit onze beste wedstrijd van het seizoen. Vaak is het andersom in het voetbal. Zo vond ik STVV de voorbije weken vaak beter voetballen, maar toen bleef die zege telkens uit. Ik had dan ook verwacht dat we meer onder druk zouden komen, maar toch pakken ze net vandaag de drie punten. Zo gaat het nu eenmaal in het voetbal.”

TAGS  I  KV Oostende  I  Sint-Truiden

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024