"Roberto Martinez is de ideale opvolger van Jose Mourinho bij Man United"

Dinsdag 04 september 2018 - 12:10   I  

Het loopt niet op wieltjes voor Jose Mourinho bij Manchester United. De Red Devils misten hun seizoensstart en de kritiek op de 'Special One' houdt aan. Lukaku kon dit weekend zijn vel nog redden tegen Burnley, maar toch blijven er vraagtekens hangen rond de toekomst van de Portugese topcoach.

Zinédine Zidane wordt in de wandelgangen al genoemd als dé ideale opvolger van Jose Mourinho, maar er zijn nog kandidaten. Als we Andy Gray, ex-international van Schotland, mogen geloven zou Roberto Martinez de perfecte kandidaat zijn.

"Roberto Martinez heeft een goede kennis van het Engelse voetbal en van de Premier League. HIj heeft al een grote prijs gepakt met Wigan en heeft met Everton een ploeg uit de top 6 onder zijn hoede gehad. De afgelopen twee jaar heeft hij dan weer bewezen dat hij met de beste spelers resultaten kan behalen in België. Bovendien staat die stevig in zijn schoenen, wat belangrijk is als je een taak van die omvang tot een goede einde moet brengen", aldus Gray aan Daily Star.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester United

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024