Hugo Broos schept duidelijkheid over vervelende situatie met Lombaerts

Hugo Broos schept duidelijkheid over vervelende situatie met Lombaerts
Vrijdag 28 september 2018 - 21:45   I  

Het is tot dusver nog niet het seizoen geweest van Nicolas Lombaerts. De 33-jarige verdediger kwam bij KV Oostende nog maar nauwelijks in actie omdat hij eigenlijk niet in de plannen van de club past. In de beker mocht Lombaerts nog eens starten, maar nu liep hij een blessure op.

Het Nieuwsblad kwam te weten dat het er echt niet goed uitziet voor Lombaerts. Hij liep in het slot van wedstrijd tegen Hoogstraten een scheurtje op in de hamstrings en is één maand buiten strijd.

Brute pech voor de ervaren verdediger, die nog steeds hoop koestert om in de ploeg van Gert Verheyen te geraken. Van KVO mag Lombaerts nog steeds weg omdat zijn contract zwaar op de begroting weegt.

Update 21:40

In l'Avenir wond Hugo Broos er geen doekjes om. Nicolas Lombaerts blijft te duur en moet weg. "Er blijven nog zo'n twee tot drie zware salarissen over. Iedereen kent de situatie van Nicolas. We hebben geprobeerd om hem te laten vertrekken, maar hebben geen oplossing gevonden. Hopelijk vinden we die wel op het einde van het seizoen. Dan kunnen we op een gezonde financiële basis het seizoen aanvatten."

TAGS  I  KV Oostende

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024