"Ze balen echt dat hij naar Club Brugge trok”

Maandag 15 oktober 2018 - 21:02   I  

Club Brugge was in het tussenseizoen bij de pinken. De Belgische landskampioen speelde kort op de bal en had zijn transferhuiswerk snel achter de rug. Zo slaagde blauw-zwart er onder meer in om Arnaut Danjuma van voor de neus van de Nederlandse topclubs weg te plukken bij NEC Nijmegen.

Cyriel Dessers, die bij FC Utrecht speelt, weet dat ze het in Nederland ontzettend spijtig vinden dat Danjuma vorige zomer niet bij een grote Nederlandse club belandde, maar wel naar Club Brugge verhuisde.

"Potentieel om zo goed te worden als Rode Duivels"

“Bij Oranje is de hoop voor de volgende jaren vooral gevestigd op jongens als Frenkie de Jong (Ajax), Matthijs de Ligt (Ajax) en Memphis Depay (Lyon)”, vertelt Dessers in Het Belang van Limburg.

“Zij hebben het potentieel om zo goed te worden als onze Rode Duivels, maar zijn nu nog niet op het niveau van de Belgische vedettes. Er komt een nieuwe lichting aan in Nederland. De goede prestaties van Ajax en PSV in de Champions League bewijzen dat.”

Danjuma

“En dan vergeet ik Arnaut Danjuma nog”, voegt Dessers eraan toe. “In Nederland balen ze dat hij afgelopen zomer naar Club Brugge trok in plaats van naar een Nederlandse topclub.”

TAGS  I  Club Brugge  I  Nederland  I  Rode Duivels

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024