Uitgelekt: 'Danjuma weigerde om deze reden transfer naar Ajax'

Uitgelekt: 'Danjuma weigerde om deze reden transfer naar Ajax'
Maandag 15 oktober 2018 - 17:18   I  

Het gaat dezer dagen hard voor Arnaut Danjuma. De vleugelaanvaller versierde afgelopen zomer een transfer naar Club Brugge, groeide er uit tot een vaste waarde en maakte ondertussen ook al zijn debuut in de Champions League én in het Nederlandse nationale elftal.

In Nederland snappen ze nog steeds niet waarom geen enkele topclub uit de Eredivisie voor Danjuma ging. Al was er toch één Nederlandse topclub geïnteresseerd: Ajax.

"Hij kon ook naar Ajax, maar de Amsterdammers wouden hem een jaar bij Groningen stallen. Hij heeft eieren voor zijn geld gekozen en trok naar Club Brugge, want hij had geen zin in een uitleenbeurt", onthult NOS-commentator Frank Snoeks in een gesprek met Sporza. "Hij is zich zeer bewust van zijn eigen mogelijkheden."

"Je moet Danjuma niets wijsmaken"

Snoeks zag Danjuma afgelopen weekend debuteren: "Hij heeft nog niet kunnen tonen waarom mensen bij Club voor hem op de banken staan, maar hij kwam ook in het veld op een moment toen Oranje het moeilijk had", klinkt het.

Toch ziet Snoeks het wel goed komen met Danjuma. "Hij is jong en volwassen voor zijn leeftijd.  Je moet hem niets wijsmaken. Tegen Duitsland moest hij vooral verdedigen. Dat deed hij goed. Ik ben wel overtuigd dat het de bedoeling van Koeman is om hem bij de groep te houden."

Poll: Zou Danjuma ook bij Ajax in het eerste elftal staan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Nederland  I  Rode Duivels

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024