Refaelov over het voetbalschandaal: "Het gebeurt toch overal... moest dat nu echt?"

Refaelov over het voetbalschandaal:
Woensdag 24 oktober 2018 - 21:36   I   door Redactie

Lior Refaelov is momenteel de grote man bij Antwerp FC. Zijn volley tegen Sporting Lokeren leverde Antwerp vorige week de zege op én een mooie vierde plaats. Toch worden deze mooie sportieve prestaties overschaduwd door het Belgische voetbalschandaal. Ook Refaelov denkt er het zijne van.

“We moeten eerlijk zijn en niet doen alsof we in een droomwereld leven: dit gebeurt overal, in de hele wereld en dus ook in het voetbal. En ook overal in het voetbal, maar in België misschien wel een beetje te veel. Als je er dan ook nog eens mee te koop loopt...”

“Waar ik het hardste van schrok, was van de betrokkenheid van scheidsrechters. Dat was nooit in mijn hoofd opgekomen. We hebben goeie refs en Sébastien Delferière vond ik de beste van allemaal.”

Ivan Leko

“Tot slot stel ik me toch de vraag: die gevangenis... moest dat? Ik kreeg direct medelijden met zijn familie toen ik hoorde hoe Leko 's morgens werd opgepakt. Dat had niet op deze manier gemoeten. Ik oordeel nu op basis van wat we al weten hé, maar dit was wat te agressief, neen?”

Poll: Zijn de onderzoekers op een te harde manier te werk gegaan?

TAGS  I  Antwerp

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024