"Wat een drama om bij Anderlecht te spelen"

Donderdag 25 oktober 2018 - 17:13   I   door Redactie

Zakaria Bakkali lijkt zich steeds beter in zijn vel te voelen bij Anderlecht. De spits krijgt stilaan meer kansen en kon tegen Zulte Waregem zelfs zijn eerste van het seizoen maken. Afgelopen zondag deelde hij ook zijn eerste assist uit.

Het gaat beter en beter, maar ik voel mij nog geen honderd procent”, vertelt Bakkali aan Sport/Voetbalmagazine. “Ik begrijp dat ik voor de creativiteit moet zorgen en ik probeer dat ook te doen, maar Trebel kan ook de laatste pass geven. Net als Maka (Makarenko, nvdr). Ik ben misschien nog niet vaak beslissend geweest, maar het belangrijkste is matchen winnen. Als we winnen, ben ik heel gelukkig.”

Bakkali krijgt heel wat kritiek te verduren, maar daar trekt hij zich weinig van aan. “Als ik heel eerlijk mag zijn, maak ik mij geen zorgen over de huidige situatie. Vorig seizoen speelde ik nog in de Spaanse eerste klasse bij Deportivo en nu speel ik ‘slechts’ bij Anderlecht, wat een drama! In Spanje stond er degradatievoetbal op het menu. Hier staan we derde in de competitie. Zo bekijk ik de situatie. Het komt wel goed.”

Poll: Kan Bakkali uitgroeien tot een sterkhouder bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bakkali

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024