Transfermarkt: Eerste wintertransfer voor Anderlecht, 20 miljoen voor Genk?

Transfermarkt: Eerste wintertransfer voor Anderlecht, 20 miljoen voor Genk?
Zaterdag 27 oktober 2018 - 23:00   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*De eerste (uitgaande) wintertransfer bij Anderlecht zit in de pijplijn. Ivan Obradovic zou naar Partizan Belgrado kunnen verhuizen.

*Lionel Messi heeft aan het bestuur van Barcelona gevraagd om Mohamed Salah weg te halen bij Liverpool. Ousmane Dembele zou de omgekeerde beweging kunnen maken.

*Juventus wil bouwen aan de toekomst. Het heeft concrete interesse in Christian Pulisic en Matthijs de Ligt. Door zijn fantastisch seizoen bij Ajax zou die laatstgenoemde 50 miljoen euro moeten kosten. Hoeveel ze voor de youngster van Borussia Dortmund willen neertellen is nog niet duidelijk.

*Racing Genk zou wel eens in één klap veel geld kunnen verdienen. Sander Berge, die Genk destijds voor 2,5 miljoen euro binnenhaalde, zou momenteel een transferwaarde van zo'n 20 miljoen euro hebben. Berge zal ongetwijfeld weer veel interesse opwekken tijdens de transferperiode.

*Volgens Bertrand Crasson moet Anderlecht Europese topspelers binnenhalen. Volgens de ex-speler is paars-wit momenteel niet goed genoeg om Club Brugge en KRC Genk het vuur aan de schenen te leggen.

*Wesley Moraes zou Club Brugge enkel en alleen verlaten voor een avontuur bij een Europese grootmacht. Eerder deze week stuurden onder meer Barcelona, PSG, Juventus, Chelsea en Bayern München een scout naar de match tussen Club en Monaco.

*Er werd de voorbije dagen druk gespeculeerd over het feit dat Wayne Rooney deze winter op uitleenbasis in Europa zou komen spelen. De aanvaller van D.C. United heeft nu zelf uitgesloten dat hij in de voetsporen van David Beckham, Landon Donovan en Clint Dempsey zal treden. Hij zal gewoon rust nemen.

*Alexis Sanchez werd in verband gebracht met Paris Saint-Germain, maar trekt in januari niet naar de Franse landskampioen. PSG moet rekening houden met de regels van de Financial Fair Play (FFP) en kan niet gek doen op de transfermarkt.

Poll: Kan Anderlecht een Europese topper binnenhalen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024