Haroun schiet Antwerp naar knappe derde plaats

Zondag 28 oktober 2018 - 21:52   I   door Redactie

Antwerp heeft drie gouden punten gepakt op het veld van Waasland-Beveren. De Great Old won met 0-1 en wipt daardoor over Anderlecht naar de derde plaats in het klassement.

In de eerste helft waren de betere kansen voor Antwerp. De ploeg van coach Laszlo Bölöni kon er echter geen voordeel uithalen. Na de rust brak Faris Haroun de ban met een schitterend doelpunt. Op aangeven van Mbokani liet de middenvelder doelman Davy Roef kansloos.

Gek genoeg verwaterde nadien de wedstrijd. Antwerp nam een afwachtendere houding aan. Waasland-Beveren probeerde wel, maar vond amper openingen in de Antwerpse defensie. Die staat gekend om zijn degelijkheid en liet geen bal meer door. Al had Antwerp veel geluk helemaal op het einde. Vellios miste alleen voor open doel nog onbegrijpelijk.

Poll: Is Antwerp een titelkandidaat?