Clement haalt opnieuw zwaar uit naar eigen spelers bij Genk

Clement haalt opnieuw zwaar uit naar eigen spelers bij Genk
Zaterdag 01 december 2018 - 08:02   I   door Redactie

Philippe Clement was na afloop van de wedstrijd tegen Malmö kwaad nadat Genk een 0-2-voorsprong nog weggaf. De coach is nog steeds ontevreden.

“Wij kunnen heel goed voetballen, maar misschien moeten we stoppen met dat te vaak te herhalen. Ik heb de indruk dat sommige spelers dreigen te zweven door alle lof die ze krijgen van de buitenwereld en in hun omgeving. Makelaars en de rest van hun entourage zeggen hen voortdurend hoe goed ze wel zijn. Ze moeten beseffen dat het er aan de top, waar ze naartoe willen, anders aan toegaat. Daar geven ze zo'n 0-2 niet weg", is Clement hard in Het Belang van Limburg.

“De mentaliteit is zeker goed in de groep. Maar het is allemaal te mooi, te braaf en te lief. We moeten harder durven zijn naar mekaar toe. Er is te weinig correctie, omdat we ervan uitgaan dat we toch sterker zijn dan de tegenstrever. Die coaching moet veel beter. Het was ook allemaal beter in de eerste maanden van het seizoen, toen we wél konden controleren als we op voorsprong stonden. Daar moeten we weer naar toe.”

Poll: Begrijp jij de frustratie van Clement?

TAGS  I  KRC Genk

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024