Veljkovic doet boekje open over fraude en matchfixing in België

Veljkovic doet boekje open over fraude en matchfixing in België
Vrijdag 14 december 2018 - 21:05   I  

Dejan Veljkovic is ondertussen al eventjes weer een vrij man. Dé spilfiguur in het onderzoek 'Propere Handen' werd spijtoptant en krijgt strafvermindering in ruil voor volledige bekentenissen die de speurders vooruit kunnen helpen.

Sinds Veljkovic opnieuw een vrij man is, is het echter opvallend stil in de hele zaak. “Mijn cliënt is sinds zijn vrijlating nochtans weinig rust gegund”, zegt advocaat Kris Luyckx in Het Laatste Nieuws.

“De speurders ondervragen hem met de regelmaat van de klok. De heer Veljkovic wordt dan bijgestaan door mij of één van mijn medewerkers. Ik verwacht dat de verhoren nog enige tijd in beslag zullen nemen, zeker tot eind deze maand.”

4 extra speurders

Volgens de krant heeft Veljkovic de speurders héél wat te vertellen. Zo is het rechercheteam inmiddels uitgebreid met vier extra speurders om Veljkovic’ gedetailleerde verklaringen te verifiëren. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Verdient Veljkovic een nieuwe kans als makelaar?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024