Nieuwe onthullingen: 'Delferière plots in érg nauwe schoentjes'

Nieuwe onthullingen: 'Delferière plots in érg nauwe schoentjes'
Woensdag 19 december 2018 - 09:30   I  

Het was een tijdje stil in het onderzoek naar fraude, witwaspraktijken en matchfixing in ons land. De voorbije weken zaten de onderzoekers meermaals rond de tafel met spijtoptant Dejan Veljkovic, dé spilfiguur in operatie Propere Handen.

De Servische spelersmakelaar hing de vuile was van tal van (belangrijke) personen in het Belgische voetbalwereldje buiten. Volgens Het Nieuwsblad zou dat onder meer slecht nieuws voor arbiter Sébastien Delferière.

"Voor zijn scheidsrechter Sébastien Delferière oogt de toekomst niet zo rooskleurig, zegt een betrokkene. Hij zou nog andere dingen op zijn kerfstok hebben dan alleen maar een door Veljkovic bedisselde fikse korting op een nieuwe wagen in een Aalsterse garage aannemen", meldt de krant.

Geen terugkeer?

Als dat effectief het geval is, dan ziet het er inderdaad niet goed uit voor Delferière. Zelf hoopt hij nog steeds op een terugkeer in eerste klasse, maar die kans is toch vrij klein.

Poll: Geloof jij in de onschuld van Delferière?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024