Transfermarkt LIVE: Markovic naar Belgische topclub, Mbokani naar Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Markovic naar Belgische topclub, Mbokani naar Anderlecht?
Vrijdag 25 januari 2019 - 23:16   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Thierry Henry is zoals verwacht ontslagen bij AS Monaco. Dat maakte de club officieel bekend.

*Renato Neto gaat AA Gent mogelijk inruilen voor een andere Belgische eersteklasser.

*Vincent Janssen wil in de Premier League blijven. Hij geniet interesse van Crystal Palace, West Ham United en Burnley. Naar Anderlecht wil hij voorlopig niet.

*KRC Genk gaat deze maand geen inkomende transfers meer realiseren.

*Anderlecht probeert Ivan Santini nog snel te lozen. Het hoopt 5 miljoen euro te verdienen aan de Kroaat.

*Dieumerci Mbokani sluit niet uit dat hij Antwerp na dit seizoen verlaat. Hij zet zelfs de deur op een kier voor een overstap naar Anderlecht.

*Club Brugge wil tegen de start van volgend seizoen af van zes spelers: Guillaume Hubert, Luan Peres, Ivan Tomecak, Saulo Decarli en misschien ook nog Kaveh Rezaei en Dion Cools.

*Anderlecht zou bereid zijn om Lazar Markovic, na dit seizoen einde contract bij Liverpool, een monsterloon van bijna 3 miljoen euro per jaar aan te bieden.

*Anderlecht gaat vol voor Sardar Azmoun, een 24-jarige Iraanse spits. Het gaat er alles aan doen om de speler weg te plukken bij Rubin Kazan.

*Club Brugge heeft de komst van Gonçalo Cardoso opgegeven. Boavista vraagt te veel voor de jonge verdediger.

*KRC Genk wil Paul Onuachu naar België halen. Het bracht al een bod van 5 miljoen euro uit op de Nigeriaanse spits van Midtjylland, die ook al vorige zomer in beeld was. De Denen willen 8 à 10 miljoen euro. Mogelijk probeert Genk Marcus Ingvartsen in de deal te betrekken.

*Sporting Charleroi wil Ryota Morioka naar Mambourg halen. Of Anderlecht wil meewerken aan een deal, is nog niet duidelijk.

Poll: Gaat Anderlecht nog een grote vis binnenhalen voor het einde van de transferperiode?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024