Hans Vanaken etaleert zijn grote klasse met dit gebaar

Hans Vanaken etaleert zijn grote klasse met dit gebaar
Zondag 27 januari 2019 - 19:03   I   door Redactie

Club Brugge ging zondagnamiddag met 1-2 winnen op het veld van KV Oostende. Hans Vanaken bracht zijn ploeg met een feilloos omgezette elfmeter opnieuw in de match. Hij had ook de tweede penalty kunnen trappen, maar dat deed de Limburger niét.

Vanaken is de vaste strafschopnemer van Club Brugge, maar bij de tweede strafschop besliste de spelmaker van blauw-zwart om de bal aan Wesley Moraes te geven. De Braziliaan wacht al sinds begin november op een doelpunt en Vanaken oordeelde dat het verstandig was om zijn ploegmakker de penalty te laten trappen.

Wesley stelde Vanaken en de rest van Club Brugge niet teleur en jaste het leer tegen de touwen. Een knap gebaar van Vanaken, die op deze manier nogmaals zijn grote klasse etaleert. Niet iedereen zou de bal afgeven op een moment dat het 1-1 staat.

"Ik hoop dat deze treffer Wesley deugd doet"

Voor Vanaken was het geen moeite. "Je weet dat het voor een spits altijd belangrijk is om doelpunten te maken. Wesley had misschien een goal nodig om opnieuw vertrokken te zijn. Ik hoop dat deze treffer hem deugd doet en dat hij ons in de toekomst nog vaak zal helpen”, aldus Vanaken voor de camera van Play Sports.

Poll: Was dit een goede beslissing van Vanaken?

TAGS  I  KV Oostende  I  Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024