KRC Genk speelt smaakmaker mogelijk kwijt aan andere Belgische topclub

KRC Genk speelt smaakmaker mogelijk kwijt aan andere Belgische topclub
Vrijdag 01 maart 2019 - 18:30   I   door Redactie

KRC Genk doet het dit seizoen uitstekend. De Limburgse club prijkt momenteel aan de leiding in de Jupiler Pro League en lijkt op papier de grootste titelfavoriet.

Met Alejandro Pozuelo speelt het wel een belangrijke speler kwijt. En mogelijk volgt er in het tussenseizoen een andere smaakmaker het voorbeeld van 'Pozo'. Zo staat het nog lang niet vast dat Manuel Benson volgend seizoen in de Luminus Arena te bewonderen zal zijn.

Genk verhuurt de technisch vaardige winger dit seizoen aan Moeskroen. Benson is er een vaste waarde en ontpopte zich tot een onsmibare speler in de ploeg van Bernd Storck. Een nieuwe kans bij Genk lijkt het logische gevolg, maar Benson zelf twijfelt.

(Lees verder onder de foto)

"Ik heb pijn gehad in Genk"

"Het wordt moeilijk. Als er iets fout gaat in je leven, wil je aan die plek liever niet meer herinnerd worden", zegt Benson in Het Nieuwsblad. "Het zit toch in mijn hoofd, ik heb er toch pijn gehad."

Al zet hij de deur tot slot toch op een kiertje. "Anderzijds: alles verandert. Ik had ook geen slechte relatie met ­Philippe Clement, een 'gewone' relatie trainer-speler. Hij heeft mij nog niet gecontacteerd, maar ze volgen me. We zien wel, ik sta open voor alles.”

Andere Belgische topclub?

Eén ding is zeker: als Genk niet van plan is om Benson een nieuwe kans te geven, dan kan hij mogelijk wel terecht bij een concurrent van de Limburgers. Alle Belgische topclubs volgen zijn verrichtingen immers op de voet.

Poll: Moet Benson een nieuwe kans krijgen bij Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Standard  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Antwerp

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024