'Ivan Leko ligt overhoop met deze 4 belangrijke Club Brugge-spelers'

'Ivan Leko ligt overhoop met deze 4 belangrijke Club Brugge-spelers'
Vrijdag 29 maart 2019 - 20:06   I   door Redactie

Club Brugge zal in play-off 1 zijn landstitel met hand en tand verdedigen. In het Jan Breydelstadion dromen ze ervan om voor het tweede opeenvolgende jaar kampioen te worden. Trainer Ivan Leko weet wat hij moet doen, maar kan hij die boodschap ook overbrengen op zijn spelers?

Niet iedereen in de kleedkamer van blauw-zwart zou immers nog achter Leko staan. De Kroaat kreeg het eerder dit seizoen al aan de stok met onder meer Ruud Vormer, Wesley Moraes, Emmanuel Dennis en Benoit Poulain.

"Ivan Leko gaf Club in die twee jaar een nieuwe identiteit - straf werk, bovenop de rijke erfenis van Michel Preud'homme. Leko heeft een grote toekomst als trainer in de genen, als hij zichzelf op sommige onderdelen van het trainersvak wil en kan corrigeren", merkt Chef Voetbal Stephan Keygnaert op in Het Laatste Nieuws.

"Leko zou ferm schrikken"

De krant benadrukt dat Leko zou verschieten mocht hij weten hoe sommige sterkhouders van Club Brugge over hem denken. "Hij schat zichzelf heel hoog in als peoplemanager, maar Leko zou ferm schrikken, mochten zijn spelers anoniem een profielschets mogen maken van hun trainer."

 

Poll: Moet Leko een nieuw contract krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  v24

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024