Transfermarkt: Belangrijk nieuws over Hazard, Depoitre op weg naar Belgische topclub

Transfermarkt: Belangrijk nieuws over Hazard, Depoitre op weg naar Belgische topclub
Maandag 22 april 2019 - 23:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Eden Hazard staat opnieuw een stap dichter bij een verhuis naar Real Madrid. De Spaanse topclub zou aan het onderhandelen zijn met Chelsea.

*AA Gent neemt na dit seizoen mogelijk alweer afscheid van trainer Jess Thorup. Als de Deen moet vertrekken komt Hein Vanhaezebrouck sowieso in het vizier van De Buffalo’s.

*Real Madrid aast op Youri Tielemans. Zinédine Zidane is helemaal weg van de Rode Duivel en wil hem weghalen bij Monaco.

*Club Brugge zou geïnformeerd hebben naar Laurent Depoitre. Hij wordt gezien als vervanger van Wesley Moraes.

*Neymar én Kylian Mbappé zouden Paris Saint-Germain willen verlaten en naar Real Madrid verhuizen. Of het ook zover zal komen, is nog niet duidelijk.

*Juventus wil Romelu Lukaku in huis halen. Het wil de Rode Duivel koppelen aan Cristiano Ronaldo.

Poll: Kan Tielemans mee bij Real Madrid?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024