Telt Anderlecht miljoenen neer om Mehdi Carcela binnen te halen?

Telt Anderlecht miljoenen neer om Mehdi Carcela binnen te halen?
Vrijdag 03 mei 2019 - 11:30   I   door Redactie

Mehdi Carcela lijkt aan zijn laatste weken in het shirt van Standard bezig. Club en speler stevenen af op een breuk omdat trainer Michel Preud'homme het niet meer ziet zitten in Carcela.

Hoewel Carcela heeft aangekondigd dat hij liefst bij Standard wil blijven, is het niet uitgesloten dat hij straks toch andere oorden opzoekt. Volgens de tweelingbroers Philippe en Georges, zij wonen al járen iedere thuiswedstrijd van Anderlecht bij en duiken af en toe op in het Franstalige radioprogramma Complètement Foot, zou Carcela een welgekomen aanwinst zijn voor hun club.

"Bij Standard loopt er één iemand rond met het Anderlecht-DNA: Mehdi Carcela. Bovendien gaat het slecht tussen Standard en hem. Anderlecht moet enkele miljoenen neertellen en Carcela binnenhalen", windt Philippe er geen doekjes om.

"Trebel zou perfect renderen in een ploeg met Carcela"

"Anderlecht moet Carcela overtuigen om een duo te vormen met zijn maatje Adrien Trebel. Dat zou een goed idee zijn. Trebel is geen spelmaker, maar zou perfect renderen in een ploeg met Carcela."

Philippes broer Georges vreest dan weer dat Carcela naar het buitenland zal verkassen. "Volgens mij gaat Carcela zijn carrière verderzetten in de Verenigde Arabische Emiraten."

Poll: Zou Carcela geaccepteerd worden bij Anderlecht?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024